понеділок, 4 червня 2018 р.

Діти - наше майбутнє



Діти наше майбутнє

Про початок літа, як завжди, нам нагадує дитячий сміх і жвава метушня, що супроводжує Міжнародний день захисту дітей. Цьогорічне святкування 1 червня вкотре продемонструвало, що в Новоолександрівській ЗОШ І – ІІІ ступенів зростають талановиті й розумні діти, за якими наше майбутнє.
В нашій школі традиційно до Дня захисту дітей відбувся ряд заходів для учнів школи. Зокрема пройшла Урочиста ліінійка «Країна сонячна – Дитинство» - директор табору «Барвінок» Логвінченко О. М.
Зі святом та, напевно ще більшою дитячою радістю – початком літніх канікул, присутніх привітав сільський  голова Євгеній Білий. «Сьогодні ми намагаємося робити усе для того, щоб кожна дитина могла проявити себе і в творчості, і в навчанні, і в спорті. Зичу всім забезпеченого, щасливого життя та безтурботного дитинства. Нехай батьки завжди бачать своїх дітей тільки щасливими та усміхненими», – наголосив Євгеній Олександрович.
Від самого ранку малечу чекали розваги, конкурси, ігри, естафети на спортивному майданчику «В здоровому тілі – здоровий дух»  – фізкерівник Болсун С. О. Учні із задоволенням приймали участь та отримали масу позитивних емоцій та вражень.
Дітвора взяла участь у традиційному щорічному конкурсі малюнків на асфальті «Україно, ми діти твої» - практичний психолог Хижняк О. Ю., вихователі табору «Барвінок» Каменькова Н.А., Яковенко О. М.
Відбулась виставка дитячих робіт «Роби прекрасне своїми руками»  - керівник гуртка Яковенко Г. А.
І на завершення  в Будинку культури відбулася ігрова програма «В гостях у Мері Поппінс» за участі гурту Водограй  – Москаленко Т. О., Біла Т. Л., Вязем О.,  Бодрова Т.  До дітей в гості завітали казкові герої з улюблених казок: Буратіно, Мальвіна, Кіт Базіліо, лисиця Аліса. Весь час тривала атмосфера свята та радості. В кінці свята кожна дитина одержала солодкий подарунок.
І, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє. Цей день став не лише веселим святом для самих дітей, а й нагадуванням суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї  держави.

                                                                                    Олена Логвінченко

Немає коментарів:

Дописати коментар