понеділок, 3 червня 2019 р.

Свято Букваря


Свято Букваря

Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят кожної школи. Це не лише прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити, це  демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків найменших учнів школи.
Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря увінчує цей, здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Відтепер вони  вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань!
У стінах нашої школи відбулася довгоочікувана подія. Першокласники прощалися з найпершою книжкою, яка навчила читати, писати, за допомогою якої прочитали найперше слово в своєму житті. Діти прощалися з Букварем.
У святковому залі школи зібралися старші друзі, батьки, вчителі. Всі спостерігали за найважливішим і найскладнішим іспитом першачків – звітом про те, чого навчилися за цілий рік. Шкільне свято було сповнене сюрпризів, вітань, подарунків, нагород.
Свято пройшло весело, діти показали знання, здобуті протягом першого року навчання в школі. У цікавих іграх та розвагах виявили свої вміння та здібності, бажання вчитися, відгадували загадки, читали ребуси, розв’язували математичні завдання. Учні, які виконувати ролі підручників, запросили першачків до плідної співпраці в наступному році і всі разом побажали один одному щасливої дороги у світ знань.
Бажаємо їм щастя, здоров’я, успіхів, миру та здійснення мрій.









Немає коментарів:

Дописати коментар