середа, 17 лютого 2021 р.

Проведені заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 

15 лютого в Новоолександрівському ліцеї до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбувся урок-пам’яті «Афганістан болить в моїй душі» для учнів 11 класу, який провели вчитель історії Шурін Лариса Петрівна та педагог-організатор Величко Аліна Олександрівна. 

Розмова поколінь проходила під гаслом «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану». Учні підготували розповіді про трагічні події афганської війни, атмосферу жорстокості і безумства якої підтвердили фото і відеоматеріалами.

З учнями 7 класу класним керівником Шурін Л. П. проведено годину спілкування “Біль Афганської війни”  з метою виховувати повагу і пошану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічної сторінки нашої історії; згадати воїнів – земляків, віддати данину пам’яті полеглим воїнам-афганцям; формувати уяву про військовий обов’язок і вірність Батьківщині, честь, мужність, самопожертву, пов’язати матеріали минулого і військові дії сьогодні на Сході нашої країни.  Учні переглянули презентацію  про події афганської війни, хвилиною мовчання вшанували полеглих воїнів-інтернаціоналістів.                                                                                                      

Учитель історії Лариса ШУРІН







Немає коментарів:

Дописати коментар