неділя, 23 травня 2021 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні, із метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху , здобувачі освіти 3 класу Новоолександрівського ліцею долучилися до Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху «Будь уважним на дорозі!».


В рамках національного уроку дорожнього руху учні 1 класу дивилися мультфільм та вивчали дорожні знаки в картинках


У 10 класі пройшов Єдиний національний урок з Правил безпеки дорожнього руху з метою профілактики дитячого травматизму, збереження життя.

Класний керівник Падалко В.О.


У 6 класі пройшов Єдиний національний урок з Правил безпеки дорожнього руху. Діти дивитися відео ролики патрульної поліції, переглянули методичну літературу.
Педагог організатор Величко А.О.


В рамках тижня безпеки дорожнього руху зі здобувачами освіти 7 класу в Новоолександрівському ліцеї проведено тематичну вікторину з елементами практичної дискусії  «Правила дорожнього руху знаєш – то ж здоров’я зберігаєш» з метою поглибити знання дітей з правил дорожнього руху, продовжити формування уяви школярів про безпеку дорожнього руху під час пересування по вулицях та дорогах, закріпити навички виконання основних правил руху з метою попередження дитячого травматизму.


Виховна година "Будь обережним на дорозі" 8 клас  Мета:ознайомити учнів із дорожніми знаками,правилами безпечної поведінки на вулицях та дорожній рух.Повторити правила водіїв та пішоходів



21.05.2020р.у 2 класі проведено єдиний урок з правил дорожнього руху під назвою "Дорожня азбука", на якому другокласники закріпили вміння і навички з правил безпеки дорожнього руху


З метою обгрунтувати важливість дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я; ознайомити здобувачів освіти із моделлю безпечного дорожнього середовища; сприяти розумінню особистої відповідальності кожного з учасників дорожнього руху за безпеку на дорозі зі здобувачами освіти 5 класу проведено Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху "Безпека на дорозі - це життя".
Класний керівник 5 класу Олена ГЕРАСІМОВА


З метою поглиблення  знань   учнів з ПДР , продовження формування уяви здобувачів освіти 9 класу про безпеку дорожнього руху під час пересування по вулицям і дорогах, закріплення навичок виконання основних правил руху з метою попередження дитячого травматизму , зі здобувачами освіти 9 класу проведено Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху "Правила дорожнього руху : автомобіль, дорога , пішохід»


З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги молоді до правил поведінки на дорогах 21. 05  2021 року був проведений урок-вікторина '' Безпечна дорога додому'' учнями 11 класу класним керівником Яковенко Г. А.

























Немає коментарів:

Дописати коментар