суботу, 16 лютого 2019 р.

Віртуальна авіаподорож до Парижу


Віртуальна авіаподорож  до Парижу

В рамках відзначення Року французької мови в Україні у Новоолександрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 14 лютого 2019 троку проводився захід  на  День закоханих. Учні 6-10 класів разом з класними керівниками Каміньковою Н.А., Болсуном С.О., Стукан І.О., Яковенко Г.А., Герасімовою О.О. здійснили віртуальну авіаподорож до Парижу. Протягом польоту провели дегустацію французьких круасанів. Учні 7 класу здійснили презентацію по Парижу  і  розповіли як відзначають День Валентино у Франції. В Парижі провели конкурс для 10 учнів (5 дівчаток та 5 хлопчиків), які змагалися в конкурсах. Журі із захопленням спостерігали за учасниками конкурсу, визначили переможців, ними стали учні 10 класу Баранова Тетяна та Дмитро Данич. Всі учасниці отримали квіти, а учасники філіжанки для кави.
Дана авіаподорож була організована та проведена під керівництвом педагога-організатора Пінковою Ю.А. та заступника директора з НВР Падалко О.В., вчителями Каміньковою Н.А., Падалко В.О., Хижняк О.Ю.
Протягом виховного заходу звучали найкращі французькі пісні. Учні були ознайомлені з цікавими фактами Франції. Мали змогу  вітатися,  дякувати, робити компліменти  французькою мовою. Зрозуміли, що французька мова - це мова культури, музики, танцю, кіно, кухні, мова моди і краси.








Немає коментарів:

Дописати коментар