пʼятницю, 5 червня 2020 р.

Звіт про проведену роботу НовоолександрівськоїЗОШ І-ІІІ ступенів за 2019-2020 н.р.

Звіт про проведену роботу Новоолександрівсьої ЗОШ І-ІІІ ступенів у 2019-2020н.р. 


         У 2019/2020 навчальному році методична робота в закладі здійснювалася  з метою реалізації основних положень розпорядчих документів та комплексних програм розвитку освіти Міністерства освіти і науки України, підвищення ефективності організації навчально-виховного процесу, вдосконалення педагогічної майстерності вчителя.
            Згідно з річним планом роботи закладу  у 2019/2020 навчальному році  педагогічний колектив  завершував працювати над єдиною науково-методичною проблемою «Компетентнісний підхід та соціалізація особистості в умовах створення єдиного освітнього простору». Протягом року науково-методичну роботу було спрямовано на виконання таких завдань:
·                здійснення заходів щодо впровадження нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти, Державного стандарту початкової загальної освіти;
·                 впровадження елементів сучасних педагогічних технологій, спрямованих на розвиток особистості учня;
·         забезпечення відповідної структури методичної роботи кількісному і якісному складу педагогічних кадрів;
·         формування у педагогічних працівників стабільного інтересу до актуальних проблем психолого-педагогічної науки, прогресивного досвіду, збільшення кількості вчителів, які беруть участь у масових формах методичної роботи;
·         розвиток соціальної активності вчителів, рівня загальної і педагогічної культури;
·         забезпечення високої інформаційної насиченості змісту науково-методичної роботи, її відповідності поставленій меті та завданням;
·         використання оптимальних форм і методів методичної роботи з педагогічними кадрами, адекватних сучасним цілям і змісту науково-методичної роботи.
·           забезпечувати змістовне наповнення веб-сайту школи.
           Кожен учитель працював над обраною власною науково-методичною проблемою. Методична робота в школі здійснювалась згідно плану роботи школи через колективну, групову, індивідуальну форми роботи.
 З метою зростання фахової майстерності вчителів, підвищення професійного рівня молодих спеціалістів, творчого вирішення педагогічних завдань і проблем школи, скоординованості дій вчителів-предметників була організована робота шкільних МО, творчих груп вчителів-предметників:
·          МО вчителів початкових класів (голова Яковенко О.М.);
·          МО вчителів гуманітарного циклу (голова  Шурін Л.П.);
·          МО вчителів природничо-математичного циклу (голова Камінькова Н.А.);  
·         МО класних керівників (голова Герасімова О.О.).
           Методичні об’єднання систематично ознайомлювали педагогічних працівників з новою інформацією, передовим досвідом, сприяли впровадженню їх у навчально-виховний процес.
  Діяльність ШМО була спланована на основі річного плану роботи школи. Кожне з МО провело по 4-5 засідань, робота яких будувалася за окремими планами, також на них затверджувались завдання для державної підсумкової атестації, олімпіад, завдання для річного оцінювання.
 На засіданнях методичних об’єднань обговорювалися як організаційні питання (запровадження Концепції Нової української школи, рекомендації МОН, обласної конференції, серпневої райооної конференції, рекомендації методкабінету щодо викладання і вивчення навчальних предметів у 2019/2020 н. р., зміни у навчальних програмах, підготовка і проведення олімпіад, предметних тижнів), так і науково-методичні питання. Упродовж навчального року методичними обєднаннями  були проведені предметні тижні, матеріали яких оформлено у звітах і розміщені на сайті закладу.
           Протягом року проводилися методичні наради з метою ознайомлення з нормативними документами, державними стандартами викладання окремих предметів, передовим педагогічним досвідом, новинками методичної літератури, періодичних видань з предметів тощо. Кожен керівник методичного підрозділу, ретельно проаналізувавши діяльність методоб’єднання, перспективно визначив пріоритети в методичній роботі на наступний навчальний рік, зокрема щодо посилення уваги роботі з обдарованими учнями, поширення передового педагогічного досвіду через публікації у фахових виданнях, узагальнення досвіду у вигляді професійного портфоліо вчителя-предметника тощо.
Атестація педагогічних працівників
Запорукою ефективності навчально-виховного процесу було і залишається підвищення професійного рівня педагогів.
  У 2019/2020 навчальному році у школі  працювало 18 педагогічнх працівника.  2 вчителя мають педагогічні звання  - «Старший вчитель»,7 учителів мають вищу кваліфікаційну категорію,  6 - першу кваліфікаційну категорію, 4 - другу кваліфікаційну категорію, 1 – мають кваліфікацію «Спеціаліст».
            Атестація педагогічних працівників  у 2019/2020 навчальному році проводилась згідно  «Типового положення про атестацію педагогічних працівників України», затвердженого наказом МОН України № 930 від 06.10. 2010 року, та наказу Міністерства освіти і науки молоді та спорту України від 20.12.2011 р. за № 1473 «Про затвердження змін до Типового положення про атестацію педагогічних працівників», наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації від 10 вересня 2013 року № 392 та на підставі рішення засідання атестаційної комісії (протокол № 5 від 30.03. 2020 року) плану роботи атестаційної комісії закладу.
Адміністрацією школи та атестаційною комісією своєчасно було виконано такі заходи: у вересні проведено корегування плану атестації на наступний навчальний рік, створено атестаційну комісію, узгоджено її склад з профспілковим комітетом, видано відповідні
накази. Педагогічний колектив був ознайомлений із списком педагогічних працівників, що атестуються. Було перевірено строки проходження курсів підвищення кваліфікації, у жовтні закріплено за вчителями відповідальних від адміністрації для вивчення системи і узагальнення досвіду роботи. Складено графік проведення відкритих уроків та позакласних заходів. Адміністрацією закладу надано допомогу по складанню особистих планів роботи учителів на період атестації та міжатестаційний період.
Результати атестації педагогічних працівників:
1.Підтвердила відповідність посаді, яку займає, підтвердити раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» вчитель української мови та літератури  Герасімова Олена Олександрівна.
2. Підтвердила відповідність посаді, яку займає,та було  присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» вчителю англійської, російської мов та зарубіжної літератури Василенко Наталії Володимирівні.
3.Було порушено клопотання перед атестаційною комісією  сектору освіти  Нижньосірогозької районної державної адміністрації  Херсонської області про відповідність раніше присвоєній  кваліфікаційній категорії  «спеціаліст вищої категорії» вчителю  початкових класів Логвінченко Олені Миколаївні
 Підвищення кваліфікації педагогічних працівників
      Протягом 2019/2020 навчального року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» пройшли навчання 5 педагогічних працівників
Із них:
Жукова О.О. вчитель англійської мови та зарубіжної літератури(07.10-25.10.2019 р.)
Хижняк О.Ю. практичний психолог (09.12-27.12.2019 р.)
Яковенко Г.А. вчитель математики   (09.12-27.12.2019 р.)
Логвінченко О.М. вчитель початкових класів ( 10-13.03.2019 р.)
Логвінченко О.О. вчитель географії ( 18.05 – 06.06.2020 р.)
  Для формування методологічної та теоретичної компетентності , поглиблення соціально-гуманітарних  і психолого-педагогічних знань протягом 2019-2020 навчального року   педагогічні працівники закладу успішно пройшли онлайн-курси  на платформах онлайн-освіти EdEra та Prometheus, «Всеосвіта», «На Урок»: Видра О.М., Падалко О.В., Жукова О.О., Хижняк О.Ю., Василенко Н.В., Шурін Л.П., Стукан І.О., Яковенко Г.А., Падалко В.О., Логвінченко О.М., Буйна Н.А., Овчиннік С.А., Герасімова О.О
Підвищення фахового рівня педагогів
Специфіку діяльності закладу визначають такі освітні технології:
·         інтерактивна система навчання ;

·         проектна система навчання;
·         інформаційно – комунікаційна система навчання;
·         ігрові технології;
·         підвищення теоретичної, науково-методичної та професійної підготовки педагогічних працівників шляхом організації роботи шкільних методичних об’єднань учителів-предметників, методичних декадників.
            Адміністрація і педагогічний колектив значну увагу приділяв підвищенню науково – методичного рівня шляхом участі у професійних конкурсах, конференціях, семінарах, виставках.
З метою виявлення і підтримки творчого потенціалу педагогів, підвищення їх професійної компетентності, популяризації кращих педагогічних здобутків і професійної майстерності вчитель Овчиннік С.А. брала участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2020» за номінацією «Початкова освіта» , отримала грамоту лауреата районного етапу 2020 року.
     Протягом року проводилася певна робота щодо поширення досвіду роботи вчителів школи, оприлюднення результатів професійної діяльності педагогів закладу шляхом друку матеріалів у фахових виданнях, розміщення електронних публікацій на освітніх сайтах.
Участь педагогів   у науково-методичних заходах регіонального,  всеукраїнського, міжнародного рівнів  (конференціях, семінарах, тренінгах тощо)  2019-2020 н.р.

Захід (повна назва заходу)
Дата,
місце проведення
Участь педагогів
(ПІБ)
Виступи
(тема виступу)
Вебінар « Підвищуємо кваліфікацію онлайн»
28.04.2020р на платформі MCFR Цифрове видавництво
Жукова О.О

«Медіаграмотність для вчителів в період пандемії корона-вірусу».

07.04.2020р онлайн заходи на сторінці  КЗ МАН
Жукова О.О

Курс «Впровадження інновацій в школах»( 60 год)
25.03.2020, платформа
Prometheus,сертифікат    
fddec9c354d64945999e6057fa9c2b56
Жукова О.О

Вебінар«Самооцінювання освітніх і управлінських процесів закладу загальної середньої освіти» ( 1год)
07.05.2020 на платформі MCFR Цифрове видавництво
Жукова О.О

Курс «Медіаграмотність для освітян»( 20 год)
25.03.2020 платформа
Prometheus,сертифікат    
07a311b3a1d24565984e51060c3b13bf
Жукова О.О

Курс «Освітні інструменти критичного мислення»
26.03.2020  платформа
Prometheus,сертифікат    
210cca02e599464ead204938791828cb
Жукова О.О

Курс «Робота вчителів початкових класів з дітьми з особливими освітніми потребами»
05.04.2020 платформа « Едера»
Сертифікат у базі проекту EdEra https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/ed-era/cert/280ddf333c334db5996fb16faf90f9cc/valid.html
Жукова О.О

Курс Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)
14.04.2020 платформа Prometheus ,сертифікат   

Жукова О.О

Всеукраїнський вебінар « Цілісний творчий розвиток дітей при вивчені української мови та літератури у 3 класі на засадах Нової української школи» ( 2 год)
19.02.2020р  « Навчальна книга – Богдан», платформа НУШ
Жукова О.О

Курс «Освітні інструменти критичного мислення (60 годин)»
26.03.2020 платформа Prometheus ,сертифікат    
210cca02e599464ead204938791828cb
Жукова О.О

Курс «Критичне мислення для освітян»30 год.
25.03.2020 платформа Prometheus ,сертифікат    
73f234bb579946949ea542e56c0a1844
Жукова О.О

Вебінар « Організація роботи школи в умовах карантину: нормативні орієнтири»
08.04.2020 на платформі MCFR Цифрове видавництво
Жукова О.О

Курс «Дизайн-мислення в школі» 30 год
27.03.2020 платформа Prometheus ,сертифікат  f71598efa0054dc4a7aefd085a235d0a
Жукова О.О

Курс «Ефективні комунікації для освітніх управлінців»
29.03.2020 платформа « Едера»
Жукова О.О

Науково – практичний семінар «Навчальтно –методичне забезпечення  учнів третього класу  Нової української школи»( 3 год)
05.03.2020р,УКРАЇНСЬКИЙ ОСВІТЯНСЬКИЙ ВИДАВНИЧИЙ ЦЕНТР «ОРІОН»
Жукова О.О

Наука про навчання: Що має знати кожен вчитель? Teachers College (Колумбійський університет, США),20 год
25.03.2020р., платформа Prometheus ,сертифікат  18da8e4aaea04a7a8edd12e90fa23621
Жукова О.О

Конференція AtomsHub Всеукраїнського освітнього проекту "Електронні журнали та щоденники"
15.05.2020р платформа AtomsHub
Жукова О.О

Вебінар «Запровадження  НАССР у шкільних кухнях та садочках

13.05.2020р, на  сайті

Жукова О.О

Міжнароадна науково практична конференція “Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи”Онлан семінар "Шляхи покращення природничо- математичної освіти"

 

13.05.2020р,сторінка Facebook видавничого дому « Освіта»

 

Жукова О.О

Обласний тренінг «Ігрові та діяльнісні методи навчання» за методикою the LEGO Foundation
12.12.2019р
м.Херсон
Буйна Н.А.

Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник-учитель»

Жовтень 2019р
(онлай)
Буйна Н.А.

«Всеукраїнський STEM-тиждень» учать у фестивалі «STEM – весна 2020»
30.04.2020р
(онлайн)
Буйна Н.А.

Всеукраїнська науково-практична конференція «Рік математики в Україні. Результативна природничо-математична освіта у початковій школі»
02.04.2020р
(онлай вебінар 2)
Буйна Н.А.

Всеукраїнська науково-практична конференція «Рік математики в Україні. Результативна природничо-математична освіта у початковій школі»
30.04.2020р
(онлай вебінар3)
Буйна Н.А.

Обласний тренінг «Ігрові та діяльнісні методи навчання за методикою the LEGO Foundation»
12.12.2019,
Нижньосірогозька ЗОШ
Буйна Н.А.

Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник-учитель 2020»
Жовтень,2019
Буйна Н.А.

 «Всеукраїнський  STEM-тиждень», участь у фестивалі «STEM-весна-2020»
27-30 квітня,2020
Буйна Н.А.

 Науково-практична конференція
2-й: «Рік математики в Україні.
Результативна природничо-математична
освіта у початковій школі»
2 квітня 2020
Буйна Н.А.

Науково-практична конференція
3-й вебінар: Рік математики в Україні.
Результативна природничо-математична
освіта у початковій школі
30 квітня 2020
Буйна Н.А.

Глобальне тестування на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності
19 березня 2020
Міністерство цифрової трансформації України «Дія»
Падалко Володимир Олександрович
Електронний сертифікат
-
Міжнародна природознавча гра «Геліантус-учитель»2020
26 березня 2020
Онлайн-інтернет                        

Падалко Володимир Олександрович
Пройшов тест
Онлайн-вебінар «Організація дистанційного навчання у кризових умовах: за результатами 1-го тижня»
02.04.2020
Освітній проект ТОВ
« На Урок»
Падалко Володимир Олександрович
Свідоцтво № В252-499263
Прийняв участь у панельній дискусії
Вебінар «Викладання трудового навчання в умовах карантину»
16.04.20 20
Освітній проект ТОВ
« На Урок»
Падалко Володимир Олександрович
Свідоцтво № В267-499263
Прийняв участь у панельній дискусії
Вебінар «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках фізики»
22.04.2020
Освітній проект ТОВ
« На Урок»
Падалко Володимир Олександрович
Свідоцтво № В273-499263
Прийняв участь у панельній дискусії
Онлайн-консультація для учителів трудового навчання (технологій) «Компетентнісний потенціал технологічної освіти».
23.04 2020
ХАНО
Падалко Володимир Олександрович вчитель трудового навчання
Прийняв участь у панельній дискусії
Підвищення кваліфікації у ХАНО з
09.12-27.12.2019 м.Херсон. 
Яковенко Галина Анатолыъвна

Вчитель математики
Виступ на конференції  з проектом «Магія паркету»

Участь у обласному   науково-практичному семінарі «Фінансова грамотність у сучасній шкільній освіті
» з 23.01-24.01 2020р у ХАНО.

Яковенко Галина Анатолыъвна

Вчитель математики
-
Інтернет – конференція
«Інтернет-ресурси у навчальному процесі»

Освітній портал «На Урок»
14.03.2020
Падалко Олена Вікторівна
Свідоцтво
К 27-303315 від14.03.2020р.
(тривалість 10 год.)
Панельна дискусія
Інтернет – конференція
«Мислення логічне,креативне, критичне»

Освітній портал «На Урок»
11.04.2020
Падалко Олена Вікторівна
Свідоцтво
К 28-303315 від11.04.2020р.
(тривалість 10 год.)
Панельна дискусія
Вебінар «Самооцінювання освітніх і управлінських процесів закладу загальної середньої освіти» ( 1год)
07.05.2020 на платформі MCFR Цифрове видавництво
Падалко О.В.
Сертифікат

Вебінар «Створення та ведення блогу на платформі «Всеосвіта»
25.04.2020  «Всеосвіта» Спільнота активних освітян

Падалко О.В.
Сертифікат
XN774967

ВебінарСтворення інклюзивного середовища в закладі освіти»
28.04.2020  освітній портал «На Урок»
Падалко О.В.
Свідоцтво ТОВ «На Урок»
В-236-303315

Вебінар «Інтерактивний урок: ресурси для створення дидактичних онлайн-ігор та роздаткового матеріалу»
10.03.2020  освітній портал «На Урок»
Падалко О.В.
Свідоцтво ТОВ «На Урок»
В-231-303315

Обласний навчально-методичний тренінг «Роль ключових життєвих умінь на уроках анг.мови»
ХАНО м.Херсон лютий 2020
Василенко Н.В.
-
Курс Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)
14.04.2020 платформа Prometheus ,сертифікат   

Василенко Н.В.
-
Курс Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)
14.04.2020 платформа Prometheus сертифікат

Видра О.М.
-
Вебінар «Законодавчі зміни: на допомогу вчителю правознавства »
11.03.2020  «Всеосвіта» Спільнота активних освітян

Шурін Л.П.
Сертифікат
SL 481329
Успішно склала тестування
Всукраїнський науково-практичний онлайн-семінар «Психологічна служба в системі освіти України»
29.01.2020 «Всеосвіта» Спільнота активних освітян

Хижняк О.Ю.
Сертифікат
FB677676



Захід (повна назва заходу)
Дата,
місце проведення
Участь педагогів
(ПІБ)
Виступи
(тема виступу)
Вебінар « Підвищуємо кваліфікацію онлайн»
28.04.2020р на платформі MCFR Цифрове видавництво
Жукова О.О

«Медіаграмотність для вчителів в період пандемії корона-вірусу».

07.04.2020р онлайн заходи на сторінці  КЗ МАН
Жукова О.О

Курс «Впровадження інновацій в школах»( 60 год)
25.03.2020, платформа
Prometheus,сертифікат    
fddec9c354d64945999e6057fa9c2b56
Жукова О.О

Вебінар«Самооцінювання освітніх і управлінських процесів закладу загальної середньої освіти» ( 1год)
07.05.2020 на платформі MCFR Цифрове видавництво
Жукова О.О

Курс «Медіаграмотність для освітян»( 20 год)
25.03.2020 платформа
Prometheus,сертифікат    
07a311b3a1d24565984e51060c3b13bf
Жукова О.О

Курс «Освітні інструменти критичного мислення»
26.03.2020  платформа
Prometheus,сертифікат    
210cca02e599464ead204938791828cb
Жукова О.О

Курс «Робота вчителів початкових класів з дітьми з особливими освітніми потребами»
05.04.2020 платформа « Едера»
Сертифікат у базі проекту EdEra https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/ed-era/cert/280ddf333c334db5996fb16faf90f9cc/valid.html
Жукова О.О

Курс Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)
14.04.2020 платформа Prometheus ,сертифікат   

Жукова О.О

Всеукраїнський вебінар « Цілісний творчий розвиток дітей при вивчені української мови та літератури у 3 класі на засадах Нової української школи» ( 2 год)
19.02.2020р  « Навчальна книга – Богдан», платформа НУШ
Жукова О.О

Курс «Освітні інструменти критичного мислення (60 годин)»
26.03.2020 платформа Prometheus ,сертифікат    
210cca02e599464ead204938791828cb
Жукова О.О

Курс «Критичне мислення для освітян»30 год.
25.03.2020 платформа Prometheus ,сертифікат    
73f234bb579946949ea542e56c0a1844
Жукова О.О

Вебінар « Організація роботи школи в умовах карантину: нормативні орієнтири»
08.04.2020 на платформі MCFR Цифрове видавництво
Жукова О.О

Курс «Дизайн-мислення в школі» 30 год
27.03.2020 платформа Prometheus ,сертифікат  f71598efa0054dc4a7aefd085a235d0a
Жукова О.О

Курс «Ефективні комунікації для освітніх управлінців»
29.03.2020 платформа « Едера»
Жукова О.О

Науково – практичний семінар «Навчальтно –методичне забезпечення  учнів третього класу  Нової української школи»( 3 год)
05.03.2020р,УКРАЇНСЬКИЙ ОСВІТЯНСЬКИЙ ВИДАВНИЧИЙ ЦЕНТР «ОРІОН»
Жукова О.О

Наука про навчання: Що має знати кожен вчитель? Teachers College (Колумбійський університет, США),20 год
25.03.2020р., платформа Prometheus ,сертифікат  18da8e4aaea04a7a8edd12e90fa23621
Жукова О.О

Конференція AtomsHub Всеукраїнського освітнього проекту "Електронні журнали та щоденники"
15.05.2020р платформа AtomsHub
Жукова О.О

Вебінар «Запровадження  НАССР у шкільних кухнях та садочках

13.05.2020р, на  сайті

Жукова О.О

Міжнароадна науково практична конференція “Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи”Онлан семінар "Шляхи покращення природничо- математичної освіти"

 

13.05.2020р,сторінка Facebook видавничого дому « Освіта»

 

Жукова О.О

Обласний тренінг «Ігрові та діяльнісні методи навчання» за методикою the LEGO Foundation
12.12.2019р
м.Херсон
Буйна Н.А.

Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник-учитель»

Жовтень 2019р
(онлай)
Буйна Н.А.

«Всеукраїнський STEM-тиждень» учать у фестивалі «STEM – весна 2020»
30.04.2020р
(онлайн)
Буйна Н.А.

Всеукраїнська науково-практична конференція «Рік математики в Україні. Результативна природничо-математична освіта у початковій школі»
02.04.2020р
(онлай вебінар 2)
Буйна Н.А.

Всеукраїнська науково-практична конференція «Рік математики в Україні. Результативна природничо-математична освіта у початковій школі»
30.04.2020р
(онлай вебінар3)
Буйна Н.А.

Обласний тренінг «Ігрові та діяльнісні методи навчання за методикою the LEGO Foundation»
12.12.2019,
Нижньосірогозька ЗОШ
Буйна Н.А.

Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник-учитель 2020»
Жовтень,2019
Буйна Н.А.

 «Всеукраїнський  STEM-тиждень», участь у фестивалі «STEM-весна-2020»
27-30 квітня,2020
Буйна Н.А.

 Науково-практична конференція
2-й: «Рік математики в Україні.
Результативна природничо-математична
освіта у початковій школі»
2 квітня 2020
Буйна Н.А.

Науково-практична конференція
3-й вебінар: Рік математики в Україні.
Результативна природничо-математична
освіта у початковій школі
30 квітня 2020
Буйна Н.А.

Глобальне тестування на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності
19 березня 2020
Міністерство цифрової трансформації України «Дія»
Падалко Володимир Олександрович
Електронний сертифікат
-
Міжнародна природознавча гра «Геліантус-учитель»2020
26 березня 2020
Онлайн-інтернет                        

Падалко Володимир Олександрович
Пройшов тест
Онлайн-вебінар «Організація дистанційного навчання у кризових умовах: за результатами 1-го тижня»
02.04.2020
Освітній проект ТОВ
« На Урок»
Падалко Володимир Олександрович
Свідоцтво № В252-499263
Прийняв участь у панельній дискусії
Вебінар «Викладання трудового навчання в умовах карантину»
16.04.20 20
Освітній проект ТОВ
« На Урок»
Падалко Володимир Олександрович
Свідоцтво № В267-499263
Прийняв участь у панельній дискусії
Вебінар «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках фізики»
22.04.2020
Освітній проект ТОВ
« На Урок»
Падалко Володимир Олександрович
Свідоцтво № В273-499263
Прийняв участь у панельній дискусії
Онлайн-консультація для учителів трудового навчання (технологій) «Компетентнісний потенціал технологічної освіти».
23.04 2020
ХАНО
Падалко Володимир Олександрович вчитель трудового навчання
Прийняв участь у панельній дискусії
Підвищення кваліфікації у ХАНО з
09.12-27.12.2019 м.Херсон. 
Яковенко Галина Анатолыъвна

Вчитель математики
Виступ на конференції  з проектом «Магія паркету»

Участь у обласному   науково-практичному семінарі «Фінансова грамотність у сучасній шкільній освіті
» з 23.01-24.01 2020р у ХАНО.

Яковенко Галина Анатолыъвна

Вчитель математики
-
Інтернет – конференція
«Інтернет-ресурси у навчальному процесі»

Освітній портал «На Урок»
14.03.2020
Падалко Олена Вікторівна
Свідоцтво
К 27-303315 від14.03.2020р.
(тривалість 10 год.)
Панельна дискусія
Інтернет – конференція
«Мислення логічне,креативне, критичне»

Освітній портал «На Урок»
11.04.2020
Падалко Олена Вікторівна
Свідоцтво
К 28-303315 від11.04.2020р.
(тривалість 10 год.)
Панельна дискусія
Вебінар «Самооцінювання освітніх і управлінських процесів закладу загальної середньої освіти» ( 1год)
07.05.2020 на платформі MCFR Цифрове видавництво
Падалко О.В.
Сертифікат

Вебінар «Створення та ведення блогу на платформі «Всеосвіта»
25.04.2020  «Всеосвіта» Спільнота активних освітян

Падалко О.В.
Сертифікат
XN774967

ВебінарСтворення інклюзивного середовища в закладі освіти»
28.04.2020  освітній портал «На Урок»
Падалко О.В.
Свідоцтво ТОВ «На Урок»
В-236-303315

Вебінар «Інтерактивний урок: ресурси для створення дидактичних онлайн-ігор та роздаткового матеріалу»
10.03.2020  освітній портал «На Урок»
Падалко О.В.
Свідоцтво ТОВ «На Урок»
В-231-303315

Обласний навчально-методичний тренінг «Роль ключових життєвих умінь на уроках анг.мови»
ХАНО м.Херсон лютий 2020
Василенко Н.В.
-
Курс Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)
14.04.2020 платформа Prometheus ,сертифікат   

Василенко Н.В.
-
Курс Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)
14.04.2020 платформа Prometheus сертифікат

Видра О.М.
-
Вебінар «Законодавчі зміни: на допомогу вчителю правознавства »
11.03.2020  «Всеосвіта» Спільнота активних освітян

Шурін Л.П.
Сертифікат
SL 481329
Успішно склала тестування
Всукраїнський науково-практичний онлайн-семінар «Психологічна служба в системі освіти України»
29.01.2020 «Всеосвіта» Спільнота активних освітян

Хижняк О.Ю.
Сертифікат
FB677676




Головним показником якості діяльності педагогічного колективу є досягнення учнів. Протягом навчального року в школі проводилася робота із залучення учнів до науково-дослідницької діяльності та участі у різних етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін,  змагань, конкурсів.
Учні школи постійно беруть участь у різноманітних конкурсах,  олімпіадах, конференціях районного, обласного та Всеукраїнського рівнів.
Моніторинг
навчальних досягнень учнів
Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за  2019-2020 н.р.

Клас
Всього учнів
Початковий рівень
Середній рівень
Достатній рівень
Високий рівень
Не-атестовано
Якість
знань
Кі-ть
%
К-ть
%
К-ть
%
К-ть
%
К-ть
К-ть
%
1
9








9


2
8








8


3
12


3
25
6
50
3
25

9
75
4
7


1
14.28
3
42.85
3
42.85

6
85.71
3-4
19


4
21.05
9
47.36
6
31.57

15
78.94
5
14


5
35.71
8
57.14
1
7.14

9
64.28
6
8


3
37.5
5
62.5



5
62.5
7
12
2
16.66
8
66.66
1
8.33
1
8.33

2
16.66
8
7


4
57.14
3
42.85



3
42.85
9
12


8
66.66
4
33.33



4
33.33
5-9
53
2
3.77
28
52.83
21
39.62
2
3.77

23
43.39
10
9


1
11.11
8
88.88



8
88.88
11
13


9
69.23
4
30.76



4
30.76
10-11
22


10
45.45
12
54.54



12
54.54
3-11
93
2
2.15
42
45.16
43
46.23
8
8.6

50
53.76
ЗОШ  1-11
110








-


Аттестовано
93











Неатестовано
17








18.27















Немає коментарів:

Дописати коментар